#Noktaları koruyun!

Nurselle Evin Tadı - Şıllık Tatlısı Tarifi 05:44

Nurselle Evin Tadı - Şıllık Tatlısı Tarifi

Nursel, birbirinden lezzetli yemekler yapıyor; çok değerli püf noktaları veriyor. Nursel, konuğu Ümmü Gülsüm Hanım'la birlikte şıllık tatlısı yapıyor! Şıllık Tatlısı Malzemeleri Hamuru için; 3 su bardağı un Bir fiske tuz..

  • ANKA tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Sertap Erener'in Muhteşem Evi 00:53

Sertap Erener'in Muhteşem Evi

Bodrum’dan Ortakent’e doğru ilerlerken telefonda Sertab Erener’in direktifleri doğrultusunda yolumuzu bulmaya ve tarif edilen stratejik noktaları kaçırmamaya çalışıyoruz. Ne mümkün! Çünkü yol bir süre sonra artık ne asfa..

  • ANKA tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yol Arkadaşım - Kamera Arkası (27 Ekim’de Sinemalarda!) 03:00

Yol Arkadaşım - Kamera Arkası (27 Ekim’de Sinemalarda!)

Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur’un kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen ba..

  • JET TV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor 01:29

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor

Türk Genelkurmay Başkanlığı arifesinde Astana'da Suriye'deki tırmandışılaştırma bölgelerinde yapılan anlaşmalar çerçevesinde Türk askeri idol gözlem görevlerinde kurulmaya başladığını bildirdi. Donanımlı başka bir konvoy..

Yol Arkadaşım'ın Gala Gecesinden 04:12

Yol Arkadaşım'ın Gala Gecesinden

Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak...

  • ANKA tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Pokemon GO Bağımlısı Olduk 04:19

Neden Pokemon GO Bağımlısı Olduk

Niantic'in bu yaz Avusturalya ve Yeni Zellanda'da kullanıma sunduğu artırılmış gerçeklik Pokemon Go oyunu, sınır tanımadı ve bu iki ülke dışında yaşayan Pokemon hayranları vakit kaybetmeden oyunu indirip oynamaya, hatta ..

Yaralı Yüz Franck Ribery 01:51

Yaralı Yüz Franck Ribery

2 yaşında geçirdiği ve hayatı boyunca yüzünde izini taşıyacağı kaza, 23 yaşında Müslüman oluşu... Bilinmeyen yönleriyle Fransız yıldız Ribery'nin hayatındaki dönüm noktaları.....

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nöralterapi Tedavisinin Başarı Oranı Nedir 00:53

Nöralterapi Tedavisinin Başarı Oranı Nedir

Nöralterapi uygulayan hekim deneyimli olursa ve uygulanan noktaları iyi belirleyebilirse tedavi oldukça başarılıdır. Bunun için hekimin ilk olarak yapması gereken hastanın vücudundaki kabızlık, kansızlık gibi sorunları o..

  • NABIZ tarafından
  • 506 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Honda Civic Sedan 1.6 Dizel 2018 Test Sürüşü 10:50

Honda Civic Sedan 1.6 Dizel 2018 Test Sürüşü

Kanala Abone olmak için: goo.gl/AEKTHQ Civic te göçük problemi , Civic dizelin ülkemize geliş tarihi , Civic Sedan dizelin fiyatı gibi sizlerden gelen birçok soruyu cevapladığımız Civic dizel test videomuz yayında. Konu..

  • BETA tarafından
  • 1.603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

Son Nokta İle Yay Çizildi 01:00

Son Nokta İle Yay Çizildi

TSK'nın, Suriye'nin İdlib ilinde Astana anlaşmaları kapsamında kurduğu gözlem noktaları çalışmaları sona erdi. Kurulan 12. gözlem noktası ile İdlib'in kuzeyinden başlayan, Suriye toprakları içinde bir yay çizerek İdlib'i..

Muhallebi Dolgulu Kakaolu Kek Tarifi 08:27

Muhallebi Dolgulu Kakaolu Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 2 tepeleme yemek kaşığı Kakao, 1 paket kabartma tozu. Muhallebi için; 3 su bardağı süt, 1 tepeleme yemek ..

 Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi 02:46

Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi

İddia ediyoruz bu kadar lezzetli köfte yemediniz. İnegöl köfte tarifi ile evde hem gerçek inegöl köfte yapacaksınız hem de en lezzetli köfte tarifi ni öğreneceksiniz. Üstelik yapımı da çok kolay. Hatta yine iddia ediyoru..

Mini Pizza Poğaça Tarifi  Poğaça Tarifleri 03:33

Mini Pizza Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri listemize nefis bir mini pizza poğaça tarifi videosu ekledik. Mini pizza görünümlü poğaça yapımı çok zor değildir hatta hamur yapımı diğer hamur işleri tariflerine göre daha kolaydır. Mini pizza poğaça..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Aşure Tarifi 10:30

Aşure Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Aşurelik Buğday 1 su bardağı Nohut 1 su bardağı Fasulye 1 kase Kuru Kayısı 1 kase Dolmalık Fıstık 1 kase Fındık 1/2 kase File Badem 1 çay kaşığı Zencefil 1 çubuk Tarçın 1/8 Muskat Rendesi 2 çay k..

İki Renkli Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:32

İki Renkli Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir kek daha ekledik. İki renkli baton kek tarifi videosu ile sizler de kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu tarifimiz hem kakaolu hem de sade kek tadını sevenler içindir. Yumuşac..

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi 01:05

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi

Kuzey Irak’ta PKK’ya yönelik operasyonlar sürerken Kandil’deki kontrol noktaları ve terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterinin bulunduğu bölge İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülendi. İHA ve SİHA’larının ya..

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri 03:30

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenler için yapımı kolay, hızlı olan kaşarlı ve sucuklu pizza tarifi videosu hazırladık. Evde pratik ve lezzetli pizza yapmak isteyenler bu tarifimizi mutlaka izlesin. Sucuklu pizza nasıl yapılır ve ta..

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Meryem'in karşısına çıkmaya karar veriyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 24 Ocak Çarşamba 20.00'de! İntikam için geri dönen Oktay, Meryem'in karşısına çıkmak için bir n..

Mehmetçik Pkk'nın Inlerine Böyle Girdi! 01:37

Mehmetçik Pkk'nın Inlerine Böyle Girdi!

Zeytin Dalı Harekatında teröristlerden temizlenen alanlardaki PYD/PKK mensuplarınca oluşturulan betonarme ve çukur mevziler görüntülendi. Afrin bölgesinde ilerleyen komandolar, teröristlere ait bazı mevzileri de kontrol ..

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:44

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kadın, iki farklı hayat. Biri aile odaklı, diğeri için kariyer her şeyden önemli. Bu iki kadının tek ortak noktaları ise eski kocaları. İş hayatında hızla yükselen Jade’i kocası Nick tarafından terk edilmenin acısını..

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Teaser 00:25

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Teaser

İki kadın, iki farklı hayat. Biri aile odaklı, diğeri için kariyer her şeyden önemli. Bu iki kadının tek ortak noktaları ise eski kocaları. İş hayatında hızla yükselen Jade’i kocası Nick tarafından terk edilmenin acısını..

Elmalı Kurabiye Tarifi 06:30

Elmalı Kurabiye Tarifi

Elmalı Kurabiye İçin Malzemeler (6-8 Kişilik): 175 g Bizim Yağ 40 ml (2/3 çay bardağı) Bizim Yağ Ayçiçek 140 g (2/3 su bardağı) toz şeker 80 g (2 yemek kaşığı) yoğurt 70 g (1/2 su bardağı) nişasta 1 çay kaşığı kab..

Tavuk Fajita Tarifi 03:21

Tavuk Fajita Tarifi

Tavuklu yemek tarifleri içinde en sevilenlerden olan tavuk fajita tarifi yapımı videosu hazırladık. Jülyen kesilmiş malzemeler ile yapılan fajitanın daha lezzetli olması için püf noktaları bu video mevcuttur...

Protez Tırnak Bölüm 1 Uygulama Aşamaları 06:36

Protez Tırnak Bölüm 1 Uygulama Aşamaları

Protez tırnak nasıl uygulanır püf noktaları ve uygulama aşamları kullanılan malzemeler..

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 04:55

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri malzemelerinden birbirine belki de en çok yakışan ikili mantar ve tavuktur. Birde buna fırında pişirme eklenince alın size nefis bir yemek. Fırında mantarlı tavuk tarifi videosu ile aşama aşama her ayrınt..

Aşkım İrem Aktulga Siyah Noktalara Kesin Çözüm 07:35

Aşkım İrem Aktulga Siyah Noktalara Kesin Çözüm

Siyah noktaları vakum ile çeken bir aleti denedim bakalım işe yarıyor mu?..

Aşk Peşinde  (1978) Türkçe Dublaj Film izle 1:17:19

Aşk Peşinde (1978) Türkçe Dublaj Film izle

Lia ve Tina, çok ortak noktaları olduğunu fark eden ve tanışan iki güzel kızdır. Her ikisi de genç, güzel ve sinirli, bu yüzden özgür kalmak ve istedikleri tüm cinsiyete sahip bir yer bulmak için Roma'ya doğru yola çıkma..